Sample Central - az ingyenes tesztvásárlás Mekkája végre Budapesten!



Printer-friendly versionPrinter-friendly versionSend to friendSend to friendPDF versionPDF version

Budapest, 2011. július 28. - A Király utcában nyílik Magyarország, és egyben Európa első valódi ingyenes tesztáruháza, mely egy teljesen új koncepciót hoz hazánkba. Távol-Kelet és Dél-Amerika után, Dubai-t is megelőzve Budapesten találkozhat a szakma és a nagyközönség ezzel az izgalmas, új üzleti modellel. Budapest tehát az új koncepció kiindulópontja, Magyarország teszteli az európai piacot.

A modell célja kettős: egyrészt lehetővé teszi a fogyasztók számára a termékek vásárlás előtti kipróbálását, megismerését, és mindezt INGYEN; másrészt a Sample Central segíti a termékfejlesztőket, tervezőket és a gyártókat abban, hogy azonnali visszajelzést kapjanak a fogyasztóktól, hogy olyan termékeket készíthessenek és forgalmazhassanak, amikre van igény, és amelyek valódi értéket képviselnek a piacon.

Mindenki ismeri a klasszikus termékminták viláSagát: ingyen mini termékek magazinokhoz csomagolva, termékkóstoltatások, in-hall tesztek, stb. A márkák számra mindig is az volt a probléma, hogy nem igazán mérhető a módszer hatásfoka. Semmi nem garantálja, hogy a termékeket megfelelő helyen és időben fogyasztja el a célcsoport. Erre nyújt egy jóval kifinomultabb megoldást a Sample Central.

Hogyan működik?

A Gozsdu Udvarban kora ősszel nyílik a Sample Central közel 500 nm-es üzlete, ahol a legkülönbözőbb termékek (kozmetikumok, kozmetikai és háztartási cikkek, csomagolt élelmiszerek, italok, műszaki cikkek, kütyük), és szolgáltatások lesznek elérhetők csak klubtagok számára. A klubtagok online regisztrálhatnak, majd szintén online előre befoglalt időszakban ellátogathatnak az üzletbe, és alkalmanként 5 különböző terméket vihetnek magukkal haza kipróbálásra, - valamint korlátlanul kipróbálhatják a helyben kiállított technikai innovációkat, szolgáltatásokat - mindezt teljesen INGYEN. A választék kéthetente megújul, ciklusonként kb. 40 termék és szolgáltatás mutatkozik be.

A vásárló végre valós helyen és időben próbálhatja ki, és használhatja a kiválasztott termékeket. A tesztelés után következik a fizetség: a véleménynyilvánítás egy rövid, online kérdőív kitöltésével.

A fogyasztók azon túl, hogy ingyen juthatnak számtalan új termékhez, szolgáltatáshoz, a gyártók döntéshozói folyamatának, a termékfejlesztések részévé válhatnak. Ezen piaci szereplők egy innovatív koncepció részeként kivételesen pozitív környezetbe ágyazva mutatkozhatnak be, és releváns információhoz jutnak a produktumukról. Az egymásba érő akciók, kuponok, vásárlási napok és fogyasztói klubok korában ez egy magasabb szint a fogyasztók megszólításában.

További tudnivalók a Sample Central budapesti üzletéről.

A Sample Central-ról

A Sample Central egy az egész világra kiterjedő franchise hálózat, aminek az ötlete Ausztráliából származik, és első üzlete Tokióban nyílt meg 2007-ben. A koncepció alapja a „tryvertising” szóból ered (try - kipróbálni, advertising - reklámozni), ami gyakorlatban annyit tesz, hogy a fogyasztók a vásárlás előtt kipróbálhatják, használhatják az adott termékeket, tesztelhetik azokat. Az ötéves siker után a Sample Central üzlete augusztus végén - Európában először - Magyarországon nyílik, a Sample Central / Sample World Zrt. által.

A Sample World Zrt.-ről

2010-ben jött létre a 6 fős befektetői csoport, kifejezetten a Sample Central projekt életre hívásának céljával. Bővebb információkért kérem, látogasson el a www.samplecentral.hu weboldalra.

Előregisztráció és Sample Central tagság

Regisztrálj és tapasztald meg a Sample Central nyújtotta forradalmian új fogyasztói élményt – az ingyenesen kipróbálható és elvihető termékek világát!

Regisztrációs díj: 1490 Ft

Éves tagsági díj: 4990 Ft

Regisztrálj elő a klubtagságunkra, hogy ingyenes tesztvásárló lehess!

 

Szeretné, ha az Ön termékei is elérhetőek lennének áruházunkban?

További információk

Prancz Ádám: +36 (20) 466-5495

Sample Central bemutató

Share this
5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Comments

Post new comment

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.