Könyvelés

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnekOldal küldése ismerősnekPDF változatPDF változat

A hosszú évek tapasztalata megtanított minket arra, hogy egy vállalkozás életében a legfontosabb a vállalatirányítás, a pénzügyi vezetés és a számviteli háttér tökéletes összhangja. Ezek nélkül hiába lenne jövedelmező egy vállalkozás, nincs meg a szükséges információ-ellátottság, nincs meg a biztonságos, tervezhető jövő alapja. Ennek kialakításához és fenntartásához kívánunk minden ügyfelünknek magas szintű szakmai hátteret biztosítani.

Partnereink rendelkezésére állunk számviteli rendszerek kialakításától, a folyamatos könyvvezetésen át beszámolók, bevallások és statisztikák elkészítéséig. Ezen túlmenően levesszük a management válláról a megterhelő, időigényes hivatali ügyintézések terhét, átvállaljuk a teljes, könyvvitelt érintő hatóságok előtti képviseletet, természetesen mindezt teljes szakmai és anyagi felelősségvállalás mellett.

Napjainkban a kis és középvállalkozási szektor igényeinek fejlettsége megkívánja, hogy ne csupán piaci szereplőként, de felelős munkaadóként is gondolkodjon egy vállalat vezetése.

Mi nem csupán a bérszámfejtés terén állunk partnereink rendelkezésére, hanem számos egyéb, a multinacionális vállalkozások HR részlegein bevett szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ilyenek például a nyudíjjazással kapcsolatos eljárási szabályok, munka törvényköny előírásaival kapcsolatos tanácsadás, béren kívüli juttatások folyamatos figyelése és egyéb olyan lehetőségek felkutatása, amivel a munkavállaló és a munkaadó is nyerhet, ezáltal javítva a dolgozók hatékonyságát és lojalitását.

Share this